Ha veszek új Phenom II x4 vagy x6 processzort és beszerelem a gépbe, akkor kell windows reinstall?
64 bites windowst használok athlon II x2-es procival...azért kérdem mert nem tudom hogy kell e reinstall, mivel a mostani procimba nincs L3 gyorsítótár, azokba meg van...
előre is kösz a választ!
jah és azt tudom hogy ha x6-ot veszek akkor le kell szednem az új biost... de ha x4 lesz akkor ahhoz a legfrissebb biosom van fent :)
mindenképp frissíts bios-t. nem a magok számától függ, hogy kell-e friss, vagy sem, hanem hogy mikori fejlesztés a proci. egy gyors példa: van egy régi 4 magos procid, amit ki akarsz cserélni egy új kétmagosra. itt szükséges a bios frissítés, hogy az újabb procit felismerje az alaplap.
amúgy nem, nem hiszem hogy kell win install (nekem csak akkor kellett, mikor egy magról váltottam kettőre).
elég az x4 is egyelőre én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!