Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Phenom II processzort...

Milyen Phenom II processzort vegyek?

Figyelt kérdés

Kétmagos, négymagos, hatmagos..? Árban éppen árnyalatnyi differencia van, sőt ugyebár van olyan kétmagos, ami drágább mint a négy.. Milyen szempontok szerint kellene döntenem? Mi a jobb, a több mag vagy a magasabb ghz?

A gépet főleg netezésre fogom használni, ezen kívül gyakran nagyobb gépigényű játékot vagy videoszerkesztő/konvertáló progikat futtatok rajta. Miben nyilvánul meg egyáltalán a különbség a procik között?

Köszönöm a segítséget!

2011. jún. 28. 14:10
 1/6 anonim válasza:
hát AMD Phenom II X4 965 ez elég jó féle és már 27e megkapod 4magos. 1 jó vga mellet jó lehet játszani hidd el.:)
2011. jún. 28. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy X2 550 BE-t veszel, core unlockolod és méris vagy egy négymagos L3-s 3,1Ghz procid
2011. jún. 28. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
ja nagyon fasza
2011. jún. 28. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Phenom II X4 955
2011. jún. 28. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy 4 magos Phenom II X840 van, ugyan ez Phenom nevet visel, de valójában a legerősebb Athlon, marketing miatt lett Phenom, mert nincs rajta L3-as gyorsítótár, vagyis van, csak kikell oldani , ami kockázatos.

Nekem tökéletesen megfelel ez a proci, jáccani mindenre jó. 3,2ghz, 4mag.

tökéletes.

a 955csak jobb.. elégedett leszel vele.:D

2011. jún. 28. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ha videókat akarsz konvertálni, és van rá pénzed, akkor vegyél egy Intel i5-2500K-t. Megfelelő programmal, megfelezed a konvertálási időt. (Látsd: [link] ) Csak egy Z68 vagy H57-es csippel rendelkező alaplapot válassz mellé.
2011. jún. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!