Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HELP! Mitől lehet ez?

HELP! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval nem rég volt szerelőnél a gépem és kaptam egy ASUS alaplapot, 1 DDR 512 MB Nvidia GeForce videókarit és 1 5 portos USB 2.0 vezérlőkarit. A vezérlőkarira azért van szükség, mert sok USB hardverem van és az alaplapon hátul 4 port van, elől 2. Az elsőket nem használom, de a vezérlőkarin 5-ből 4 az alaplapon mind a 4 hátsó USB foglalt. Szóval eddig jól működött az XP, de ma az egér meg bármilyen hang (legyen az Windows hang, zene) vagy film elkezdett szaggatni. Egyszer csak úgy futott XP, semmit nem csináltam, csak az asztal futott és egy kék képernyő jelent meg, hogy az XP váratlan hiba miatt leáll. Egyszer ez miatt már telepítettem újra a Windows 1 hete, de nincs kedvem 55x újra telepíteni. Kérlek segítsetek! Mi lehet a baja? Videókari? Vagy nem bírja az USB túlterheltséget? Vagy vmi program hiba? Fontos!
2011. aug. 6. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
tápod milyen tipusú/teljesítményű?
2011. aug. 6. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, a leírtak szerint teszteld, mi okozhatja. Sajnos elég nagy a választék.

[link]

2011. aug. 8. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Azzal kezd, hogy kapcsold ki az automatikus újrainditást. Így el tudod olvasni a kékhalálos hibaüzenetet (kék alapon fehér betűkkel). A többi benne van a linkben.
2011. aug. 8. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdv:)

Okozhassa az újdonsült USB is :)

2011. aug. 8. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!