Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop összekötése Ps4-el...

Laptop összekötése Ps4-el lehetséges? (többi lent)

Figyelt kérdés

Laptopomra szeretném tükrözni a ps4-et és azon játszani.

Ugye a Ps4-nek és a laptopoknak is kimeneti HDMI-je van, ezért azt találtam ki, hogy veszek egy ilyen átalakítót, ami bemenetivé alakítja, a jelet:

[link]

Kérdésem az lenne, hogy ezzel működőképes lenne-e az elképzelésem, valamint hogy "nem menne-e tönkre", egyik eszközöm sem? Ugyanis olvastam ilyet több kommentelőnél is, több fórumon, mondjuk nem ilyen átalakítóval kapcsolatban írták, hanem output-outputtal való összekötéssel, de szerintem az sem tenné tönkre egyik készüléket sem, azt leszámítva, hogy nem működik, ez az eljárás.

Előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem..........
tegnap 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit linkeltél az nem alakít kimenetet bemenetté... Azt rá tudod dugni TV-re hogy 5 HDMI eszköz között váltogass. A laptopokon (is) csak HDMI KImenet van, bemenet nincs. Ezt maximum capture box-al fogod elérni, de nem tudom mekkora annak a latency-je, nem erre lett kitalálva.
tegnap 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Ohh, rendben, nagyon köszönöm a villam gyors választ!

Esetleg próbálta már valaki capture boxal? Illetve akkor nem nagyon van ilyen működős, összekötős módszer, ugye?

tegnap 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyenre gondolsz?

[link]

tegnap 21:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg ha késleltetés lenne, arra ott van igazából a ps remote play, csak gondoltam ez egy jobb és megbízhatóbb megoldás kenne, de hát ezek szerint nem oldható meg.
tegnap 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!