Mi a véleményetek erről az alaplapról?
Figyelt kérdés
Asrock x870 pro rs alaplapot néztem ki az uj számítógépemhez amibe majd az új rtx 5070 videókártya menne.Esetleg tudnátok nekem írni véleményeket vagy észrevételeket erről az alaplapról?Esetleg másik alaplapot ami hasonló árban de jobb valaminen? Köszönöm szépen!ma 03:42
1/2 anonim válasza:
Komoly alaplap ez..de ilyen 100 ezrekért mennek a rog alaplapok is, hát nem is néznék erre inkább.
2/2 anonim válasza:
Ha jól nézem, akkor ez egy B650E átnevezve, plusz kötelező USB4-gyel
Szerintem nem érnek 40-50 ezres felárat egy sima B650-nel szemben. Lényegében ad PCI-e 5.0-át. Ennyi. Én nem költenék rá. Inkább vegyél belőle plus SSD-t, jobban jársz.
Szóval ezt érdemes átkondolni... ér-e 40-50 ezret a pcie 5.0?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!