Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » De ez az 50-es széria amúgy...

De ez az 50-es széria amúgy nem nevetséges ? 😆

Figyelt kérdés

Értem én működésüket de nekem ott kicsit elpattan a cérna hogy az új dlss nélkül 20 fps-en mennek a játékok. Okes hogy ha be lesz kapcsolva akkor 200-ak (most csak mondtam valamit) ez így nagyon szépnek hangzik, de én nem mindegyik játékban kapcsolom be mert elég a a kártyám teljesítménye és azért elég sokat ront a kép minőségen.

Ne értsetek félre én is nagyon sok játékban használom és egy elképesztő jo dolognak tartom..de azért nélküle is produkálni kéne valamit.

Ma néztem az Indiana Johnst szarul fut dlss-el is meg nélküle is amúgy fullon egy 4080-on is..szóval nem tudom én ezt hova tenni. Valóban jól lesznek ezek a kártyák ? Kicsit már kételkedem bennük..nem fogok venni csak ezt a kérdést azért tettem fel hogy legyen valami téma és kiváncsi vagyok a véleményetekre is

tegnap 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Az 1950-es években még ez volt.
ma 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!