Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » De ez az 50-es széria amúgy...

De ez az 50-es széria amúgy nem nevetséges ? 😆

Figyelt kérdés

Értem én működésüket de nekem ott kicsit elpattan a cérna hogy az új dlss nélkül 20 fps-en mennek a játékok. Okes hogy ha be lesz kapcsolva akkor 200-ak (most csak mondtam valamit) ez így nagyon szépnek hangzik, de én nem mindegyik játékban kapcsolom be mert elég a a kártyám teljesítménye és azért elég sokat ront a kép minőségen.

Ne értsetek félre én is nagyon sok játékban használom és egy elképesztő jo dolognak tartom..de azért nélküle is produkálni kéne valamit.

Ma néztem az Indiana Johnst szarul fut dlss-el is meg nélküle is amúgy fullon egy 4080-on is..szóval nem tudom én ezt hova tenni. Valóban jól lesznek ezek a kártyák ? Kicsit már kételkedem bennük..nem fogok venni csak ezt a kérdést azért tettem fel hogy legyen valami téma és kiváncsi vagyok a véleményetekre is

jan. 12. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem.
jan. 12. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem.
jan. 13. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Az 1950-es években még ez volt.
jan. 13. 02:29
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ennek csak örülni lehet, mert több ideig marad használható a régi hardver.
jan. 13. 03:55
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem is nevetséges. Az 5070 soha nem lesz a 4090 közelében maximum kamu képkockákkal, az meg kit érdekel.
jan. 13. 04:22
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem pocsék dolog. A látvány semmit nem javult az elmúlt 10 évben, cserébe sokkal erősebb hardver kell, és sokkal rosszabbul futnak a játékok. Ezt toldozgatni-foldozgazni felskálázással és generált képkockákkal szerintem nagyon rossz irány.
jan. 13. 05:24
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Windowsba is úgy van, hogy a többtízezres szoftverért kapsz ajiba egy cd-t. Mivel az nvidia jobb fej, ő videókártyát ad ajiba neked a méregdrága szoftver mellé. 😅
jan. 13. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem az.

Nagyon jó lesz.

Alig várom megjelenjen és megvegyem az 5070Ti. Nyilván akinek 40 szériája van annak nem érdemes a váltás, de akinek 10 vagy 20 szériája van, annak mindenképpen nagy lesz a teljesítménye. Szóval igen megerős.

jan. 13. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
A lepontozást nem teljesen értem. Tényleg az lenne a legjobb, ha minden évben sokszorosára növelnék a teljesítményt, hogy aztán pár évente milliókért kelljen PC-t fejleszteni az új játékok miatt? Elképesztő, hogy valaki ennyire vak legyen.
jan. 13. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Jó, akkor pontozzatok csak idióták. Válasz helyett ez tényleg egy jó és kényelmes megoldás.
jan. 13. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!