Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újonnan melyik videokártyák...

Újonnan melyik videokártyák megérősek még így is, hogy jön az új széria Nvidia most, AMD pár hét múlva?

Figyelt kérdés

ma 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Heavily depends on what you using it for.

Ha éppen az aktuális évi speced van akkor kb 3 évig még elvagy vele így lefelé -1/széria.

Talán most még megerősebb is lehet a 4ezeres Nvidia széria vagy bármely AMD, Intel ekvivalens modell, hogy lejjebb megy az ára az új érkezése miatt. :)

Ha persze theVR tag vagy akkor dobd a kukába a 4090Ti-d mert csak az 5090Ti 48TripaGigaByte + OC ami elfogadható holnaptól.

Lefordítva a fentit ha a legextrémebb 4K gaminget keresed akkor valószínűleg egyikse megérős most, ha csak játszani szeretnél most inkább megérős.

ma 14:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha olcsón akarsz videokártyát akkor az Intel Arc A750 talán még amikor jobb áron van az RX 7600 megéri vagy a 4060. Ha pedig drágábban akkor az RTX 4070 vagy RX 7800 XT megfontolandó mert szerintem az RTX 5070 meg annak az AMD megfelelője ami még nem most fog szerintem jönni úgyis 250K felett lesz. Mondjuk ha igaz, hogy az 5070, 4090 szintű lesz akkor mindenképpen az éri meg majd.
ma 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Jelenleg egyik sem. Ahogy kijön az 50-és széria teljes lesz a káosz. Főleg a 4090 a legnagyobb be fürdés most mert még eladni sem nagyon lehet.

De ha mindenképp vennem kéne most (nálam az AMD kivan úgy alapból lőve az összes)

-3060

-3060ti

-3080

-3080ti

-4060ti

-4070 super

Ezeknél drágább kártyákat semmiképp nem is vennék..

Ez a 40-es széria amúgy még mindig megéri mert megkapja a dlss pár új funkcióját..és kiemelném még mindig a 3080-at (nekem nem az van) de még mindig nagyon erős.

3060-4060 meg tökéletes 1080p re mindig meg a 4060 ti tetszik nekem de azt sem venném már meg amúgy 😂 ez a lista akkor ha valami mindenképp kell.

De jobb várni egy pár hónapot megint hogy az 5070 tényleg akkora nagy pukkanás e lesz

ma 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mire használnád
ma 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!