Ps3 vagy xbox 360? bővebben lent
Figyelt kérdés
Melyiket éri meg jobban megvenni?
Mind a kettőt ki lehet chipeltetni, illetve flasheltetni. Mennyire veszélyes ez a továbbiakban a gép számára, meddig bírja ?
Hallottam, hogy az xbox-nak hűtési gondjai vannak. Tapasztalatok erről?
2011. júl. 24. 11:21
1/8 anonim válasza:
ps3-at vegyél.sokkal kidolgozatoabb a graff.(1 ps3 tulaj)
2/8 anonim válasza:
és az uncahrted séria is a ps3 hoz van csak..és az a játék is eszméletlen.
3/8 TheFPSVik válasza:
A 2007-es xboxoknak vanak hűtési gondjai a mostaniaknak már nincsen de nem értek egyet az elöttem írókkal legalábbis csak az elsővel mert az xbox-on sokkal szebb a grafika nekem box-om volt unokatesómnak ps3 összehasonlítottunk egy játékot ugyan azon a tv-n ugyan azzal a játékkal (nfs carbon) és xbox-on sokkal szebb grafja volt visszatérve a hűtésre a cod6-ot toltam napi 14órába (nyáron) és nem lett 3ledes meg semmi pedig nem volt javítva nem lett bele rakva +venti nem lett meghúzva a venti sebessége szóval box-ot ajánlom hiába kell hozzá venni live-ot akkor is jobban megéri
4/8 anonim válasza:
utolsó,hát rossz a szemetek,mert a ps3 vszi a pálmát.
5/8 anonim válasza:
nagyon buták vagytok :) pc a viszi a pálmát
6/8 anonim válasza:
Most szólok, erre a kérdésre nem fogsz egyértelmű választ kapni jóformán soha, tény és való hogy a ps3-nak szebb a grafikája, DE NEM mindig. Én is játszottam ps3-mal meg xbox-al ugyanazon a tv-n ugyanazzal a játékkal és nem mindig egyértelmű a válasz, most csak azért mondom hogy xbox mert nekem valahogy jobban bejön, ennyi. (most le leszek hurrogva, de ez van)
7/8 TheFPSVik válasza:
Igaz hogy a pc viszi a pálmát DE HA CSAK HULL GRAFON VAN!! de akkor is vannak különbségek a ps3 és a box között..de a ps3nak sokkal több hibája van mint a boxnak..van olyan ismerősöm aki megvette a ps3at és 1hónap alatt tönkrement pedig nem is játszott vele 14órákat nem úgy mint a xobommal..de ízlések és pofonok..de én akkor is a boxot ajánlom hisz olcsóbb és jobb :D
8/8 anonim válasza:
utólsó,hát nemigen jobb az xbox, a box egy igénytelen szarkupac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!