Melyik éri meg jobban? Xbox 360 slim 4gb vagy ez a gép: AMD phenom x4 955,4gb ram,6670 512 mb
Én a PC -t csipázom jobban.
1. Ha Wazez -es játékkal akarsz játszani, nem kell szétbarmolnod, hogy ezt megtehesd. Ami egyértelmű azonnali garanciavesztés.
Vagy ha olyan vastag vagy, vagy csak pusztán elvből, hogy szóba sem jöhet a Warez, akkor is olcsóbbak a PC -s játékok.
2. Szerintem konzolon a szimulátor játékok élvezhetőek igazán. FPS -t és stratégiát el sem tudnák képzelni rajta. Idegbajt kapnék a konzolos kontrollertől. :)
Jó a PC -nek is megvannak a hátrányai. Pl. jóval nagyobb a kezdeti beruházás, és hamarabb elavulttá válik.
(az első voltam).
hát meg ugye azt mindig fejleszteni kell..
de igaz FPS -hez szörnyű lehet az xbox :(
Annyira nem rossz.
Főleg úgy hogy ma már sok mindent konzolra fejlesztenek főként és csak portolnak PC-re.
Amúgy szerintem is PC. Sokkal sok oldalúbb.
Az elavulásról meg annyit ha kezdetben egy normális összegért optimális gépet veszel 2-3 évig nem fogsz aggódni a játékok miatt.
"Az elavulásról meg annyit ha kezdetben egy normális összegért optimális gépet veszel 2-3 évig nem fogsz aggódni a játékok miatt."
Konzolnál meg 3ad annyiból 10 évig nem kell. :D
Am a 10 év kicsit túlzás.
Viszont mint írtam a PC sokkal sokoldalúbb.
Ha meg a kérdező grafika mániás az is a PC mellett dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!