Egy ilyen config elvinné a legújabb játékokat (Crysis 2, Metro 2033. stb) Max grafikán Full HDban? (Lent a config)
alaplap:Asus P8H67-M R3.0
ram:kingston hyperx 2x2gb 1333mhz
táp:chieftech ctg500w 80p vagy corsair cx500
videokártya:gigabyte hd5870
winchester western digital 1tb 64 mb cache sata 2
processzor:intel corei5 2500
de ha szőrszálat akarsz hasogatni.....
egy játék kb 1,5 vagy 2 giga ramot képes használni ha 32 bites....64-es játék még kevés van ahhoz h arra építsen az ember...ha win 7 van fennt akkor is max 3,5 giga a használt ram...a maradék meg arra jó hogy ha játék közben nyomsz egy win gombot akkor ne kelljen fél órát várni...
4 giga elég!!!HA ÁTLAG FELHASZNÁLÓRÓL VAN SZÓ!!!
a többi s.e.g.g.titán aki szerver és rendelesésre való gépekkel példálózik...az olvassa el még egyszer a kérdést......crysis2 64 bites módjához is elég 4 giga ha nem 2 játékkal játszik egyszerre proci és ramgyilkos tesztprogik mellett....a metro2033 meg sima ügy....
"100 ezer körüli LAPTOP is bőven elég minden játékra"
Azért ezzel erősen vitatkoznék. Egyrész a laptop nem játékra való, főleg nem a 100k-s. Másrészt nem tudom, hogy milyen a hard grafika, de ha magas beállításra gondoltál, akkor sztem van vagy 2 tucat játék, ami alatt egy ilyen kütyü összef0ssa nagát erősebb (netán közepes) beállítás mellett. Persze tudom, hogy valakinek 15fps is folyamatos és elég a minimum garfikai beállítás is...ebben az esetben tényleg nincs szükség komoly hardvrre.
00:31: te minimum szellemi fogyatékos lehetsz ilyen dumával...
Az én konfigom 150k volt, gyakorlatilag minden megy rajta maxon full HD-ban 40+ FPS-sel, de pl. MW2 kimaxolva 100 FPS.
A konzolokon meg azért fut minden játék folyamatosan (ami egyébként le van korlátozva kb. 30 FPS-re), mert addig butítják a grafikát míg jó nem lesz rá. Ennyi.
100 körüli árakban elmehetünk 199 ezerig is, és ha megnézed a dell laptopokat azok már elég táposak 150-180k-s árakon, pl 194 000Ft ért ilyen laptopot veszel:
processzor: Intel Core i7-2630QM "Sandy Bridge", 4 mag, 2.9GHz turbo, 6MB
memória: 8GB 1333MHz DDR3
winchester 640GB SATA
grafika nVidia GeForce GT 525M 1GB DDR3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!