Egy ilyen config elvinné a legújabb játékokat (Crysis 2, Metro 2033. stb) Max grafikán Full HDban? (Lent a config)
alaplap:Asus P8H67-M R3.0
ram:kingston hyperx 2x2gb 1333mhz
táp:chieftech ctg500w 80p vagy corsair cx500
videokártya:gigabyte hd5870
winchester western digital 1tb 64 mb cache sata 2
processzor:intel corei5 2500
rákattintottam erre a kérdésre....hogy majd én válaszolok
De végigolvastam a válaszokat....
50% azt sem tudja miről beszél 25% szidja a noob-okat a többi külön kategóriájú válaszokat ad nem erre a kérdésre...
nem zavarom össze még jobban a kérdezőt...
de szórakoztató volt végignézni a a válaszokat!
az ati nVidia gyerek nagyon nagy arc....
na meg a "4 giga semmire sem elég" is veri a biztosítékot....XD
és ilyen emberektől várnak válaszokat......XDDDDDDD
hát pffff
Akkor miért nem adsz neki te megfelelő, szakszerű, értelmes választ, hmm?!
Mert ez a hozzászólásod most úgy kellett ide, mint egy falat kenyér. :D
Gondoltam válaszolok valami értelmeset de úgy látom már szükségtelen mert P.O.C. leírt mindent előttem. :)
Csak megerősíteni tudom amiket P.O.C. írt, nekem jelenleg egy HD5770 van egy Core-i5 760 mellé, Full HD-ban játszok mindent, és sokszor már kezdek VGA limitbe ütközni, míg a proci szinte nincs is használatban. Egyedül talán a GTA IV ami zabálja a procit is, de még ott is bőven VGA limites a cucc.
"na meg a "4 giga semmire sem elég" is veri a biztosítékot....XD "
Mondjuk nekem 4 giga semmire se elég, mert ha elindítok két virtuális gépet amik osztják a file-okat, és közben esetleg elindítok egy tömörítést, és hogy ne unatkozzak, netezek is közben, rögtön 13 giga foglalt lesz a 16-ból.
Kinek a pap, kinek a papné...
Azt elfelejted, hogy 10000 felhasználóból 9999 nem fogja egyszerre azokat csinálni amiket te...
Meg egyébként te általánosítottál, hogy nem elég semmire a 4GB.
Most kell a sok RAM -ot felhasználni, míg ilyen nagyon olcsó. ;)
4 GB az már alap egy gépbe, és minden felhasználónak elég ennyi, még játékokhoz is (Ha valaki egyszerre csak 1 dologgal foglalkozik, mint a felhasználók 99%-a).
8 GB -ot az előrelátás végett tartok indokoltnak, na meg mint ahogy mondtam azért is, mert ilyen olcsó. :)
16 GB viszont teljesen felesleges egy anyagfelhasználónak, még játékgépbe is.
ejjjj poc!
ne kötejedj már......nem làtod mi folyik itt?
ki adott itt értelmes választ?
ez kezd egy fòrumra hasonlìtani amiben okosjodó emberek szélsöséges példákkal bizonyìtják azt pl h nem elég 12 giga ram sem.....akkor miért szólnék bele...
csak hangot adtam annak h mennyire tetszenek a válaszok.......xD
de akkor tegyetek bele 30 giga ramot mert 10:40- nem elég kevesebb.....
mindenkinek legyen szervergépe és rendereljen egész nap....majd segìtünk összerakni az iponon egy NASA gépet.....pfff....uhristen....xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!