Hibás a winyom, ha adatmentés céljából kiveszem a notebook-ból még van rá garancia?
Ha úgy ki tudod szedni, hogy nem látszik meg. Pl. a csavarfejeken. Akkor megúszhatod. De én nem kísérteném a sorsot.
Amúgy meg értelmetlennek látom a kiszerelését...
Bebootols Linux Live CD-ről (vagy előre elkészített Live USB kulcsról ha nincs ODD a gépben). (Ha nem jön be a Linux Windows Live is van, pl a Hiren's Boot CD-n).
Majd a menteni kíván fájlokat rámásolod egy előre beszúrt pen drivera vagy külső vinyóra. Sőt Live Linux alatt még CD/DVD lemezekre való kiíráshoz is van lehetőséged...
ha még garanciális a notebook akkor vidd el a szervízbe és ott beszéld meg a kiszolgálóval. lehet, megcsinálják neked az adatmentést és még új winyót is kapsz :)
ha nem garis akkor úgy szeded szét ahogy nem szégyelled. ekkor a live cd-s megoldás is jó, de adatmentés céljából inkább live USB kulcsal próbálkozz. mert ha cd-ről bootolsz akkor amíg fennáll az oprendszer nem tudod kinyitni az optikai meghajtót, nem tudsz írható lemezt behelyezni. notebookokban pedig rendszerint 1db ODD van.
szervizben 20ezerért lementik az adatokat...
ezért inkább magamnak csinálom.
próbáltam mindent és semmi...
adatmentő céghez kell elvinnem ha akarok valamit is újra látni az adataimból....
annyi pénzből vehetnék 4 új winchestert. vicc az egész.
igen, igen most már én is el fogom menteni az adataimat valamilyen hordozóra...
túl optimista voltam, azt hittem új gép biztos nem lesz vele egy darabig gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!