Van 1 160Gb-os HDD-m melyen van 168 hibás szektor. Ha 3 év garancia van rajta, és a HDD még csak két éves, akkor ér valamit a garancia? Vagy csak akkor érne valamit, ha kifüstölne például.
A lemez felületén található 147 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsõben romlott.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban elõfordultak problémák 2936 alkalommal.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos idõközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen elõforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Ezzel a programmal néztem meg a hibás szektorok számát, de nem olvastam végig, amit írt a program, de most már látom, hogy nem cserélnék ki :S
Vigyázok a gépre, ahogy csak tudok, nem tudom , hogy történt ez meg, vagy mi okozhatta.
ExcelStor technology J8160S 160GB
ExcelStor technology J8160S 160GB
Ilyen vinyót te hol vettél? Életembe nem hallottam még erről a márkáról.
Ez úgy volt, hogy 2009 elején a tesóm új gépet vett, felírta a cuccokat, hogy mit szeretne. Ő csak leírta , hogy 160Gb HDD kell számára, márka fajtáját nem, és ezt kaptuk.
Azóta vettünk másik gépet, csak a HDD maradt. Azt hittük, hogy nincs baja, erre jönnek ezek a hibák.
Jövő héten szerintem beruházunk egy samsung, vagy western digital-os merevlemezre. Azt halottam, hogy azok jó fajták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!