Kell-e laptop az egyetemre?
Idén megyek a szegedi egyetemre programozó infó szakra (már ha felvesznek ugye). Nincs még laptopom mivel általában otthon vagyok, eddig nem is terveztem venni, viszont nemrég néhányan mondták hogy szinte kötelező, van aki az asztalit viszi be, stb. Igazából csak az iskolában használnám, úgyhogy nem tudom mennyire éné meg.
Mennyire van rá szükség az egyetemen infó szakra? Kellene-e vennem egyet?
Igen feltétlenül.Egy olcsóbbat, de jót vegyél. Ez szerintem tökéletes.
DELL Inspiron N5030 Fekete 99.611Ft
Én Veszprémben vagyok proginfós, és az a helyzet, meg lehet lenni laptop nélkül is, de valami saját, csak általad használt gép kell akkor is, koleszba vagy albiba, de laptop praktikusabb. Meg lehet olyan, hogy be kell mutatni tanárnak beadandót, többnyire persze kivitelezhető laptop nélkül is, csak kevesebb a buktató pl. egy php-s beadandónál, ha saját laptoppal mutatod be.
Ha nagyon olcsót szeretnél, szerintem ennél nem találsz olcsóbb új laptopot(normál méretűt), azok közül amelyeknek van 2 magos procija:
Na, itt egy még olcsóbb, 80 ezerért:
köszönöm a válaszokat!
van otthoni gépem, ez mellé tervezném a laptopot
megnézem a linkeket, de a vásárlással akkor inkább várok szeptemberig, utána majd kiderül mennyire lesz rá szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!