Milyen konzolod van? Elégedett vagy vele? Hányszor volt szervizbe és milyen hibával?
Én nekem Nintendo Wii-om, DSi XL-em illetve 3DS-em van(mielőtt említenétek, nem vagyok gazdag, hanem saját pénzemből vettem mindet).
Mindhárom konzollal 100% elégedett vagyok, egy rossz szavam se lehet reájuk.A Wii-ra az Online lehetőségek fogott meg, amilyen jó a Nintendo WFC, az bámulatos.A DSi XL lényegébe minden tetszett, a toll, maga a konzol és még minden amit csak tud.A 3DS tetszik talán a legjobban, a 3D miatt, a játékok illetve az Online lehetőségek miatt.Szerelőben egyik sem volt, naponta takarítom őket portörlővel, csakhogy egy kis por se menjen rájuk.Én a Nintendo-imat már nem konzolnak tartom, hanem jó barátnak, mert amikor egyedül vagyok, mindig mosolyt csalnak az arcomra még akkor is, ha össze tudnék bármit törni.
2011,04,24 21:27 vagyok
2011,04,26 17:49 kösz, hogy emlékeztettél.
Nekem is van egy Nintendo DSI XL-em. És nekem is nagyon tetszik.
ps3
nem vagyok elégedett vele, mert rossz a hűtése
1x
sárgaled és olvasófejhiba
Elozo
60 gigas ps3-rol van szo?
Az az egyetlen, ahol hutesi gondok, es sarga led lehet.
PS2-őt nem is tervezek venni :) csak xbox vagy ps3 jöhet szóba. de mindkettőben van valami jó és így nehéz dönteni
:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!