Milyen konzolod van? Elégedett vagy vele? Hányszor volt szervizbe és milyen hibával?
Hát remélem hogy az xboxos tábor is ír :)
PS3-ra is van guitar hero ???
Igazából nem nagyon tudok érdekeset mondani.
Játszani szoktam, nem a gépet figyelem.
A Need for Speed Carbon, ha túl sok rendőr üldöz, le szokott fagyni, de szerintem nem a gép hibája, inkább a lemezé. Már elmítettem, hogy szerintem a controller elrendezése praktikusabb. LIVE-om sajnos nincs, ezért csak az öcsémmel tudok multizni, én szívesen kifizetném, csak a régi géphez szerezni kéne wifi-t.
Még mindig az XBox-os srác vagyok
A Kinect nagyon jó érv a Box mellett.
A kinect tenyleg jo, ha casual jatekos vagy.
En inkabb hardcore-nak szamitok, tehat az olyasmi jatekokat szeretem, ahol frocsog a ver. szallnak az agydarabok egy headshot utan, stb.
Ilyen meg sosem lesz kinect-re, csak az ilyen kis kutyasimogatos jatekok.
Persze ha valaki szereti az ilyesfajta jatekokat, annak tenyleg jo a kinect, es ezaltal a box.
De nekem a ps jobb, mar a move miatt, is azzal azert megis lehet killzone-ozni, es ez meg csak a kezdet
Ez az újabb (slim).
Ennyiért nagyon jó árban van, máshol (ami ugyanúgy olcsó helynek számít), 70-72-ért van ugyanez, abból a 5-6 ezerből meg kijön egy használt játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!