Leöntöttem a laptapom. (? )
Figyelt kérdés
Tegnap este leöntöttem kólával a laptopom. Levettem az aksit, most meg szétszedtem a laptopot, vagyis csak a billentyüzetnél félig jutottam el mivel nem tudom hogy a szalagkábelt hogy vegyem le. Másik meg ahogy néztem, ha belerakom vizbe vagy átmosdatom valamivel a billentyüt akkor a szalag is kap belőle, az meg gondolom nem túl szerencsés. Ötletek hogy mit tegyek?2011. ápr. 1. 16:17
1/2 anonim válasza:
ne vízzel mosd, hanem vmi alkoholos tisztítóval...
2/2 anonim válasza:
nem tudom melyik fajta szalag... de elv mind2 levehető, az egyik kicsúszik a műanyag tokozásból a másik meg műanyag tokba van és az is egy műanyagtokhoz csatlakozik. Mind2-t vissza tudod rakni utána. Vigyázz a vízzel, inkább alkoholt használj ahogy az előttem szóló is mondta. De a kólát amennyire csak tudod tisztítsd ki belőle, mert szét marja a cuccot teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!