Véletlenül leöntöttem a laptopom billjét üdítővel. Azonnal megforditottam h. kifolyjon, de pa'r billentyű nem működik. Mit tehetek, hogy megjavuljon?
Ja,... ja... 8-[
Ez jó ötlet : szedd le a billentyűket, így jónéhánynak az apró kis fülecskéje letörik majd és nem tudod vissza pattintani... :]
Ergo = dobhatod majd ki az egész laptopot, vagy legalábbis jóval többe kerül majd a javítása, mintha csak az üdítőből kellene kimosni.
Szerintem : vidd el szervízbe, ott szakszerűen kitisztítják 1 nap alatt, nem is vészes összegért. Minél hamarabb, mielőtt a billentyűk gumijaira rászárad a trutyi.
Hátha netán úgy döntesz magad kitakarítod,keres rá a neten lehetőleg a típusának megfelelőt,(Pl "Fujitsu-siemens xxxx" +képekkeresése+)ha türelmes keresgélsz találsz jó-néhány "szétszedegetős" laptopos oldalt,innen leshetsz 1-2 hasznos dolgot hogy-hogyan is kell szétszedni.
Egyébként az utolsó válaszoló írta helyesen,a legjobb megoldás a szerviz..de ez persze pénzedbe fog kerülni.A garanciád ugrott egyébként így is úgy is.
(Én egyébként magamnak...szétszedném) :-)
A Te választásod
01:56 vagyok.
Ezt a sok idiótaságot, amit írtatok... nem lehet leszedni a gombokat! Na ja... már bocs, de nem egyszer csináltam már ilyet, és simán le tudod szedni, ha óvatos vagy. Mindegyiket. Előbb szedegesd le szépen, tisztítsd meg, utána még vissza sem kell rakni a gombokat, úgy is be tudod nyomni őket, megnézed, hogy működik-e, ha nem, akkor csere, vagy szerviz. De NE vidd egyből megcsináltatni, próbáld először te magad megcsinálni... a sok lusta ember... -.- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!