Leöntöttem a laptopom vízzel, teendő?
Fejjel lefelé szárítottam éjszaka, de nincs sok javulás. Mármint feláll a gép, működik, viszont egyes billentyűket nem érzékel, másokat pedig mintha be lennének ragadva! Helyre lehet hozni? Kérlek segítsetek nagyon fontos...
Amúgy meddig kell szárítani?
hát ha bekapcsolva öntötted le akkor az szar ügy.
ha ki volt kapcsolva akkor szárítsd meg. ha nem jó akkor szervíz.
Haverom laptopja boroskólát kapott. Be volt kapcsolva. Hát, ezután gyors kikapcs + akksi ki, majd szétszedtük dirib-darabra és kitakarítottuk. Azóta hibátlanul működik.
Ha a tied üzemképtelen, vidd szervízbe. Ha értesz hozzá, szedd szét bátran. Amúgy igencsak billentyűzet-csere gyanús, azt olyan 10k körül végzik (alkatrész+munkadíj), szervízben. Mindenképpen ajánlott beadni, főleg ha garis. Ha jó embert fogsz ki, normálisan rendbe is teszi a géped (laza csavarok meghúzása, portalanítás).
Köszönöm a válaszokat!
Miért öntöttem le gondolhatod hogy nem direkt :( de többet poharat nem rakok a közelébe az tuti. működik, bekapcsol, feláll minden, de a billentyűk "beragadása" miatt használhatatlan. Igen,be volt kapcsolva mikor leöntöttem:S már lejárt a garancia sajnos. Sajnos én nem értek hozzá, lehet megkérek valakit... amúgy ha rákötök külső bill-t az fog működni? ideiglenesen.. vagy inkább ne kapcsolgassam most be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!