Gamer gépet rakok össze és véleményeket szeretnék?
Ez lenne benne:
Alaplap:
GIGABYTE MA790XT-UD4P
Proci:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
VGA:
Ati 5770
Táp:
FSP 500 W
Ram:
Viszont itt azért szeretnék segítséget kérni hogy milyen Ram-ot tegyek egy (AMD3-as gépebe) 2x2 GB-ra gondoltam
A proci jó, de inkább vegyél egy Phenom II x4 955 BE-t, mert olcsóbb, ennek ellenére iszonyat jól tuningolható, szóval simán fel lehet tornászni az órajeleit akár a Phenom II X4 970 szintjére is. Egyik konfigban alapfeszültségen 3.8 Ghz-en működik stabilan.(Azért a biztonság kedvéért vettünk rá egy NOCTUA hűtőt :) )
Amire viszont figyelj, hogy a GEIL ramok szoktak rakoncátlankodni a Gigabyte AM3-as alaplapjaiban :S NEm tudom miért, de nálam 5-ből 3-geil-giga párosításnál gondok akadtak(kékhalál, alacsonyra esett órajel, a ram-oknak csak a felét látta) és nem a ram, sem pedig az alaplap nem volt hibás, mivel a ram-ok azóta MSI és ASUS lapokban teljesítenek jó szolgálatot, lassan egy éve már és a Giga alaplapban is jól mennek a Kingstone ram-ok, amiket beletettem cserébe. Nem tudom, hogy mitől van ez, de gondoltam jobb, ha szólok, hogy nekem ilyen tapasztalataim vannak.
Zárójeles apró megjegyzés: Szép gép lesz, de ha picit még kuporgatsz rá, akkor egy GTX 460, illetve HD 6850 lenne méltó ilyen konfigba :)
huh hát nem is tudom hogy köszönjem meg a segítségeteket!
köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!