Gamer gépet rakok össze és véleményeket szeretnék?
Ez lenne benne:
Alaplap:
GIGABYTE MA790XT-UD4P
Proci:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
VGA:
Ati 5770
Táp:
FSP 500 W
Ram:
Viszont itt azért szeretnék segítséget kérni hogy milyen Ram-ot tegyek egy (AMD3-as gépebe) 2x2 GB-ra gondoltam
tudsz 1 kicsit konkrétabbat mondani ? Úgyértem hogy a:
Proci 1055: 40.000
Alap az milyen legyen?
Hát ha ragaszkodsz hozzá akkor sem lesz nagy károd.
De itt van egy teljesen más:
LAP: maradhat
CPU: maradhat
VGA: Sparkle GeForce GTS450 1GB 28k
RAM: maradhat
TÁP: maradhat
Így jönne ki. De szerintem nyugodtan megveheted amit felírtál, mert ezzel se lenne sokkal gyosabb.
Jaja barátibb lenne nekem is csak nemtudok olcsón hozzájutni sajnos az 1000es procikhoz.
Amúgy a crossfire az micsoda ? Van ebbe a gigabyte lapba ?
Ha 100 a keret és veszel x6-osat meg egy olcsóbb lapot hozzá akkor már is 62-65 körül jársz. + ram (min. 15K), + táp (min. 10k)= és hoppá máris 87K-nál van az összeg...
A videokártyára (ami a gamer gépeknél a leg fontosabb) arra csak csekélyke 13 ezer Ft?
két videokártya támogatása. Az asrock alaplap szerintem bőven megfelel amit írtam, és olcsóbb is mint az általad kinézett .
lap 14-15k, x6 1055t - 40k, geil ram - 10-12k, egy 5770 meg 30k, legalábbis én ennyit adnék érte. vagy 40ezerért ha nagyon komoly gépet akarsz és nem akarsz hozzányúlni akkor egy 5870 40-45 ezerért! Az már bitang, lehető legjobb ennyi pénzből.
kösz
az a baj hogy sürget az idő és nem tudok többet rászánni a 100 is necces sajna
Sapphire HD 5750 Vapor-X esetleg még van ez a kari vagy ilyet már ne vegyek ?? 21ért
Nekem is 5750-van, mindent viszek fullon + fraps azt semmi :) Szal amit leírtam + 5750 baráti, és még majd később vehetsz olcsón még egy 5770-et kb 15-20ért, fél év múlva azt akkor felér majd egy 5870-el, üdv!
Szal, szeirntem ennyi pénzért ez a lehető legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!