Honnan érdemes beszerezni gépet?
Figyelt kérdés
Új gépet, megbízható helyről honnan érdemes vennei ? Aquáról mi a véleményetek ? Olyan helyek érdekelnek, amikben megbíztok.2011. okt. 24. 09:44
1/11 anonim válasza:
Az iPon már bizonyított néhány év alatt..
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy Ipon-ról rendelj.
én még néha innen szoktam és eddig minden rendbe volt:
4/11 A kérdező kommentje:
Aquatól lehet ? Tapasztalatok ?
2011. okt. 26. 19:29
5/11 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom még nincs az Aqua-val, de úgy hallottam, ők is megbízhatóak. Ha az Aquahoz ragaszkodsz, nincs más hátra, mint személyes tapasztalatot szerezni!
Egyébként az iPon-t én is tudom ajánlani.
6/11 A kérdező kommentje:
Az Aqua közel van és könnyű elhozni, kb árban ugyanaz. Nem bízom a postában, nem fizetik meg őket annyira hogy bele ne üssék valamibe.
2011. okt. 26. 19:56
8/11 anonim válasza:
Az iPon a példa kedvéért futárcéggel szállíttat, azért is kerül olyan sokba. :) Eddig még mindig megjött.
9/11 anonim válasza:
Ugyanez mondható el a Pclandről is, szintén futárcéggel szállíttatják, így mind az iponnak, mind a pclandnek, mindpedig a futárcégnek érdeke hogy hozzád eljusson az áru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!