Gamer gépet rakok össze és véleményeket szeretnék?
Ez lenne benne:
Alaplap:
GIGABYTE MA790XT-UD4P
Proci:
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
VGA:
Ati 5770
Táp:
FSP 500 W
Ram:
Viszont itt azért szeretnék segítséget kérni hogy milyen Ram-ot tegyek egy (AMD3-as gépebe) 2x2 GB-ra gondoltam
( Meg láttam hogy nem mindegy hogy mennyi a ram Volt-ja.
Milyet tegyek bele ? )
Milyen gamer gépet szeretnél először is: Erőset vagy középkategóriásat vagy egy belépő szintűt?
Mennyi lenne a keret rá?
Hosszabb távra(3-4 év) akarsz vagy kevesebbre?
Milyen gamer gépet szeretnél először is: Erőset vagy középkategóriásat vagy egy belépő szintűt?
Mennyi lenne a keret rá?
Hosszabb távra(3-4 év) akarsz vagy kevesebbre?
100.000 ből kéne összecsapni viszont innen onnan szerzem be szóval 1 nagyon kicsit kicsúsznák a 100 ból.
Igazából minnél jobbat szeretnék kihozni 100ból.
És persze hosszabb távra szeretnék
gép elég jó lesz, én most vettem geil 2*2 gb ddr3 1600Mhz-es black dragon gamer ramot, jó az időzítése.
ez nagyon jónak hangzik ,de a geil az intelest szereti ugye ?
ramos hozzászóló, úristen 100ezerért egy ilyet?
én hatmagos procit vettem, 2 16×-os crossfires alaplappal, 7.1 stb... 4gb geil ddr3 gaming ram, és 5750 anno, 100ból 5770 is belefér meg egy 450-es táp is bőven elég.
Táp pontosabban
FSP 500-60APN 500W
100K-ból húzós lesz, de megoldható és persze az is reális, hogy minnél hosszabb távra legyen...
A Geil ram tökéletes. Ennél jobbat nem nagyon tudsz összehozni ennyi pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!