Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SMCWBR14-G2 EU router probléma...

SMCWBR14-G2 EU router probléma. Hogy kell csatlakozni a szolgáltatohoz?

Figyelt kérdés

az lenne a problémám hogy elvileg jól be van állitva a routerem. de nem kapcsolodik a szolgáltatomhoz.

ha monuálisan probálom valamilyen exe fájl-t akar letölteni. ha leszedem semmit nem csinál. de ha a gépekröl csatlakozok a szolgáltatohoz ugy megy a routeren keresztül. csak igy a wlan nem müködik:S kérlek segitsetek.

2009. febr. 11. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az az exe, az tulajdonképpen a routerben futó program akarna lenni, nem is értem miért letölteni akarja?

Az Advanced Setup, WAN menüjében válaszd ki a megfelelő csatlakozási módot. Ha jól sejtem ADSL-ed van, az a PPPoE kapcsolatnak felel meg. A More config...-ra kattintva meg kell adni a user nevet, a kukaccal és az azutáni résszel együtt, valamint a jelszót. Service name-hez beírhatod a szolgáltatót, nem fontos. MTU=1454, alap, jó lesz, idle time=0 legyen, auto connect bepipálva. Status menüben tudsz kézzel kapcsolódni, ha nem tenné meg.

Vagy idáig el sem jutsz, mert le akarja tölteni pl a /cgi-bin/setup_wan.exe-t? Próbáltad más böngészővel a konfigurálást?

2009. febr. 11. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Felénk is kb. egy hete volt ilyesmi.

Nagyjából a fenti beállítások történtek meg. Amit még hozzátennék, hogy az adott internetkapcsolat beállításainál van az általános fülnél egy olyan hogy TCP/IP protokoll. Arra kattintva azt kellett beállítani, hogy "IP-cím automatikus kérése" és "DNS-kiszolgálócímek automatikus kérése". (Persze lehet hogy megad DNS-címet a szolgáltató, akkor az kell)

Ha nagyon nem megy, (attól függően, melyik szolgáltatónál vagy, T-comnál tuti) létezik távsegítség. Felhívod a szolgáltatód, elmondod mi a gond, átirányítgatnak, végül ha muszáj valami szakember fel tudja venni a kapcsolatot a gépeddel, és beállít mindent, így nem kell ténylegesen kihívni.

2009. febr. 11. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. de még mindig nem jó:( Lehet az a probléma hogy 20m-ás netem van és nemtud vele mit kezdeni? mart hallottam már ilyet is.
2009. márc. 4. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!