Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop tulajdonosok! Touchpad...

Laptop tulajdonosok! Touchpad vagy egér? Ti melyikre "esküsztök" és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Laptopon mindig touchpad. Az enyémen elég okos a tapipad, csak hozzá kell szokni. Még játszani is tudok vele valamennyire... :D
2011. jan. 10. 10:08
 12/13 Laylah ***** válasza:
Bizonyos szituációkban elég nehéz a tapipad használata. Én egeret használok, mert pl. Photoshopozni elég nehéz lenne tapipaddal...
2011. jan. 10. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Egér. :D A pöcökegeret mindenki isteníi... nos én nem. Hú de utáltam, bár lehet azért, mert régen volt, még nem nagyon volt laptophoz egér meg mittom. :D

Előző gépemhez már volt egerem, de csak mert elromlott tapipad, és csak a simogatást érezte, a bökést nem.

A mostanin is egér, mert ha gépelek, akkor folyton simogatom véletlen és elég bosszantó, mikor a beszélgetőtársam kódolt üzit kap, ha csak böngészek, akkor mindegy, meg ha kell, megoldom.

A legjobb viszont a két ujjas simogatós wacom tablet lenne, csak sajnos csóró diák vagyok én ahhoz, hiába nem is drága reálisan nézve. :(

2011. febr. 25. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!