Hogyan lehet a laptop egér görgetőcsíkját újra működésre bírni? A laptopom (beépített) egerének oldalsó görgető csíkja nem működik, mióta egyszer egy játék telepítésekor önmagától elkezdett feltelepíteni egy PS/2-kompatibilis egeret.
Jaj ezt egyszerű megcsinálni ,ebben a leírásban középtájt találsz róla .
ha valamit nem értesz ,írjál vissza
Ez nem jött be sajnos.
Természetesen elsőként az egér beállításainál próbálkoztam már eddigis. Most a link alapján telepítettem a Device Setting-et is, de nem jelenik meg az egér tulajdonságainál, mert mint írtam nem tudtam a telepítést befejezni a PS/2-kompatibilis egér anno, így a beállításai is hiányosak. Olyan fül a beállításainál, hogy "Kerék" nincs is..
Szóval ott vagyok ahonnan elindultam..
Hát azért erre nagyon hamar rámondtad ,hogy ez nem jött be .
Az eszközkezelőből legelőször eltávolítanám az összes egeret,mivelhogy ezek szerinted is hibásan lettek föltéve és ezután egyesével újratelepíteném őket. Ezután jónak kell lennie . (nehogy már egy egeret se tudjunk föltelepíteni alapon)
Könnyen rámondtam, hogy a leírtak nem jöttek be, mert nem jöttek be.:)
Az a baj, hogy nincsen más egér, csak a hibásan feltelepített PS/2-kompatibilis egér, nincs kettő, sem az Egér tulajdonságainál, sem az Eszközkezelőnél, sem Hibajavításnál.
Tehát a laptop egerét egyszerűen nem érzékeli.
Értelek,akkor valóban nincs mit tenni , ha nem lehet megjavítani az egér működését ,akkor ebbe bele kell már véglegesen törődnünk . Hát így jártunk, kifogott a kisegér rajtunk, a laptopodat lehetetlen megjavítani.
-szia-
Hát köszi, nagy segítség volt..
Valaki tudna rendesen válaszolni? Örülnék, ha megérteném mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!