Miért nem megy jól az egér? (laptop, lent) sürgős!
Figyelt kérdés
egyik nap kikapcsoltam a gépet,akkor még jó volt,de visszakapcsoltam és akkor már nem ment jól,nem tudtam bezárni a dolgokat de jól lehetett mozgatni,megnyitni se tudtam semmit,és magától jobb gombra kattolt.(nem vezetékes egér,hanem beépített)megtisztítottam,a gombok alá papírt csúsztattam hátha valami morzsa de akkora dolog nem fér bele.ha hagyom pár napig rendbejöhet,vagy szereltetni kell?2011. júl. 12. 18:21
2/6 anonim válasza:
am lehet h kikapcoltad.. a bal felsö sarokra tedd rá az ujjad és gyorsan 2x-3x bökdösd az ujjaddal akkor talán bekapcsol
4/6 anonim válasza:
Ja, most olvasom hogy magától jobb gombos menüt nyit.
Szerintem csak át lett állítva bal kezesre.
XP van a gépeden vagy Win7?
5/6 A kérdező kommentje:
xp van,és nem állítódott át,már próbáltam
2011. júl. 12. 18:30
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!