Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop tulajdonosok! Touchpad...

Laptop tulajdonosok! Touchpad vagy egér? Ti melyikre "esküsztök" és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 12:16
1 2
 1/13 anonim válasza:

amikor csak tehetem egéret használok...

miért? megszokás az asztali gép után....

2011. jan. 6. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:

egér az esetek 99%-ban

sőt,melóhelyen hiába laptop,egér mellé még egy billentyűzet is van,azon pötyögök:D

2011. jan. 6. 12:28
 3/13 anonim válasza:
eger,pontosabb
2011. jan. 6. 12:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Egér ha csak lehet. Tapipaddal sosem lehet olyan pontosan mutatni, mint egérrel.

Mondjuk vonaton pl esélytelen az egér :)

2011. jan. 6. 12:32
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha megszokod a tapipadot,akkor sokkal egyszerűbb dolgod lesz,mert soha többé nem kell vinned,cipelned ,bedugnod,stb az egeret. Sokkal praktikusabb a tapipad. ( úgy van, mint a lányoknak a nunijuk ,mindig náluk van és sosem hagyják el )
2011. jan. 6. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Touchpaddal is elboldogulok, és egérrel is, nekem nem számít.

Ha pl pihenek a kanapémon és el kell valamit intézni, kizártnak tartanám, h egeret használjak, sőt utazás közben is.

2011. jan. 6. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a tapipadot. Egérrel sokkal gyorsabb vagyok.
2011. jan. 6. 14:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Én laptopon csak Touchpadot használok mert az benne van,nem kell bajlódni hogy a fotelben ülök,gép az ölemben akkor hova tegyen az egeret? Föleg ha még kábelos is,akkor csak belegabajodnék.Az én gépemen van Trackpoint is (magyarul pöcökegér) na az az istenkirály egy laptopon!

Én már annyira megszoktam hogy leginkább azt használom,sokkal könyebb a görgetés és használata is hasonló az egérhez.

Szerintem az egér az asztali géphez való,a laptopon a touchpadot csak meg kell szokni.Persze az nem fog menni ha az elsö pillanattól fogva egeret dug be az ember mert én azt szoktam meg.

2011. jan. 6. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:
16:59-esnél a pont.
2011. jan. 6. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Én egeret használok. Lehet abban valami, hogy ezt szoktam meg az asztali gép után. Próbáltam a tauchpadot is, de azzal nem tudok navigálni. Ha mégis muszáj, akkor nagyon megkínlódok vele....
2011. jan. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!