Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi az esélye, hogy Linux...

Mennyi az esélye, hogy Linux jól menjen egy pár éves laptopon?

Figyelt kérdés

Vennék egy használt laptopot, és lehet, hogy Windows helyett Linuxot tennék rá inkább, mert a Windows nem igazán megy mostanság jó irányba, és a Linux nekem elég lenne (használtam már) arra, ami nekem kell.

De egyszer azt olvasom a neten, hogy persze, simán megy majd rajta, máskor meg azt, hogy a laptopok hardvereihez nem mindig van driver, és van olyan, hogy nem megy a wifi vagy a touchpad vagy hasonlók.

Akkor most melyik az igaz? Menne Linux-szal vagy problémák lennének? Ugye ha az ember használt laptopot vesz, akkor olyat vesz, amit éppen árulnak és jó áron van, nem feltétlenül van széles kínálat kifejezetten Linux lapotopokból, ezért a kérdés, hogy egy random laptopon milyen eséllyel menne minden rajta?

tegnapelőtt 18:51
1 2
 11/11 Thunderfairy ***** válasza:
Csak a Linux a jó rendszer. Problémák esetén meg ott az internet meg a google.
tegnap 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!