Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fordulnak elő ezek a...

Miért fordulnak elő ezek a textúra hibák játékokban a laptopon?

Figyelt kérdés

[link]

Lenovo Legion y540 irh laptopot vettem egy hete, és ekkortájt fordult el win11en, a legújabb driverrel, az említett probléma.. Felraktam a windows 10et, egy augusztusi driverrel, ott már megszűnni látszott a probléma, csak iszonyatosan nagy fps dropjaim voltak, így megint újra tettem a win10et, decemberi driverrel. Minden jó volt este, éjjel nvidia program frissitette magát (driver nem), és reggel ismét voltak problémák. Mi okozza ezt? Lenovo diagnotics progival átvizsgáltam gépet szerinte minden jól működik , a ram, vga és a vram is.

I5 9300H

16GB ram

Gtx 1660 Ti 6gb

Windows 10 pro

Válaszokat előre is köszönöm

tegnap 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem textúra hiba, hanem a poligonok koordinátái mennek félre. Ha nem a játék hibája - mert az is lehet - akkor a VRAM meghibásodás egyik tipikus jele.
tegnap 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Használtan vagy újonnan vetted a gépet?

Mert ha új van rajta gari, vidd vissza a boltba, hogy nézzék át.

tegnap 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Használtan vettem 170 ezer forintért. Tulajával beszéltem , ő azt mondta, hogy 2 évig jászott rajta, használta, vgaval fix nincs baj szerinte.
tegnap 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy MATS tesztet. Ez kiírja ha VRAM hiba vanazt is melyik chipen.

[link]

tegnap 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia, koszonom a valaszt, kifogom probalni este.

Annyit hozzatennek, hogy delutan letiltottam az integralt videokartyat is egy ismeros ajanlasara, es igy mar az asztalon is ilyen zold nemtudommik jelentek meg. En fogtam ujraraktam a windowst. Es eddig 0 hiba, windows updates 2021es driverrel. Gondolkodtam, hogy egy 2023 oszi vagy 2024 idusai drivert felrakok, lehet, hogy valoban driver problema az egesz.

Mindenkeppen kifogom probalni azt is, amit irtal!

tegnap 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!