Külső merevlemez alkalmas tartós játékra? Játékok futattására?
Szép napot sziasztok!
Laptop mellé tervezek venni egy külső merevlemezt, hogy majd arra telepitek fel néhány játékot és azzal játszom majd. Segitségeteket szeretném kérni, alkalmas a külső merevlemez tartós játékra? Hogy azon keresztül futnak a játékok?
Annyi a megkerülés, hogy nem a laptop merevlemezére telepitem a játékokat, hanem a külsőre.
Ilyen játékok mint pl: A FIFA, Max Payne, GTA, Call of Duty, Need For speed, battlefield, stb.

Legtöbb játék betölti a memóriába amivel dolgozik. Főleg a pályák betöltése lassabb ha hdd-n tolod. Persze nem mondom, hogy nincs menet közben semmi lemez olvasás. Igazából jót nem teszel magadnak vele. Ha van rá mód, akkor legaláb usb3-al használd.
Egyébként nem fér el a laptopon?

#2 "Ha vesszük a gta 5-öt annak vagy egy év mire betölt hdd-ről"
Nem tudom, hogy honnan az információd, de én több, mint 10 éve játszok GTA 5-el, mindig is HDD-ről indítottam és amióta az "RS kijavította" a betöltési problémát, egyáltalán nem kell várni sokat, sőt szinte semmit. Tovább tart a session keresése. Egy 2011-es Hitachi HDD-n van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!