Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen ment minden, bőr a bőrrel,de most gumit kell megint húzni nem érzek semmit mikozbe az asszony hupákol rajtam. Már el is felejtettem,hogy milyen a gumival. Ti is szívtok ezzel?
Szerintem ez a vergődés amit csináltok, az csak egy pszichológiai belemagyarázás.Érdekes, az én páromat, meg akikkel eddig voltam nem zavarta a gumi egyáltalán.
Vannak már olyan extra vékony gumik, kb mintha semmi nem lenne rajtad.
Akinek van rendes erekciója, megfelelő méretű a gumi, ott ilyen probléma nincs.Ezt csak azért mondod, hogy semmit nem érzel, mert agyilag eldöntötted és ezzel hergeled magad.
"Szerintem ez a vergődés amit csináltok, az csak egy pszichológiai belemagyarázás.Érdekes, az én páromat, meg akikkel eddig voltam nem zavarta a gumi egyáltalán."
Talan mert a Te parod nem volt oszinte hozzad? Hmm...erdemes ezen elgondolkodni.
Es nem belemagyarazas,tenyleg talan ha 10%...a korabban 100bol.
#5 Miért ne lenne őszinte hozzám? Ha nem érezne semmit, akkor nem állna közben kő keményen a farka és nem azon kéne izgulnia, hogy minél tovább bírja.Elmondása szerint annyira minimális a különbség, hogy az jóformán semmi.
Egyáltalán nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!