Külső SSD 10 TB ?
8-as vagyok még, 5 TB felett USB-s már csak a Seagate LaCie van még kétféle változatban, de az már sokkal több, mint 100 ezer Ft. Itt jutsz el arra a pontra, hogy elektromos hálózat, ami az utazás szempontjából nem fog működni, legalábbis nem a repülőgépen. Viszont 100 ezerig bezárólag ilyenből már van 8–10 TB-os, ha nagyon kell a hely.
Összegezve:
Külső SSD 100 ezerig: 2 TB max
Külső merevlemez USB-vel 100 ezerig: 5 TB max
Külső merevlemez elektromos hálózattal 100 ezerig: 10 TB max
Köszi a válaszokat, szóval akkor ha jól értem jobban járnék ha olyan laptopot néznék amibe cserélhető az nvme ssd, és mondjuk 2 slot van. Abba vennék belső ssd-t és ha még mindig kell tárhely, egészséges kereteken belül külsőt max 2TB-ig ajánlott, vagy lassabb nehezebb hordozhatót 5-10Tb között de az már áramforrást igényel.
Ha jól értem.
Igazából az árukeresős inkekkel az a baj hogy én is rá tudok keresni, de nem tudom melyik megbízható. Samsung a csillagos eget is elkéri az ssd-kért, talán valami sanddisk vagy WD My Passport 5TB érné meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!