Külső SSD 10 TB ?
10–20 TB-os külső SSD? Jó sok felesleges pénzed van, ha te minőségit szeretnél és nem valami kínait, ami biztos nem 10 TB, feltehetőleg nem fogja a feltüntetett sebességet produkálni és izgulhatsz, hogy mikor fog elszállni.
Nem 1–2 akart lenni? Vagy netán merevlemez? De már azok is akkorák hogy nem arra való, hogy te a vonaton bedugd a gépbe. Eleve mert elektromos hálózatot kérnek, illetve mert akkorák mint egy könyv. Azt már meg sem említem, hogy 100–200 ezer Ft. Ha ez ennyi, mert még merevlemez, akkor mennyibe fog kerülni az SSD? Ha létezik egyáltalán 10–20 TB-os külső SSD. :D
Mert ha te megtaláltad ezt a csodát, amiről írja is valaki, hogy messze nem 10 TB....
Én nem merném megvenni, pontosabban használni.
Nem sok felesleges pénzem van, csupán kell egy hordozható és megbízható külső adathrdozó. 8-10Tb is elég, csak gondolom árban 20TB jobban megéri mint tíz, akárcsak ha megveszel egy fél literes vizet 10-al drábággan mint a másfeleset. Nyilván észszerű kereteken belül gondolkozok, szóval nem értem a 28.000 ft-os gagyi emag-os tárolót sem és az 1-1,5 milliós linket sem.
Egyszerűen szeretnék egy megbízható adatordozót, max 100.000 ft-ig. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, vagy tud megbízhatót értemles keretek között és segítene is annyak nagyon megköszönöm, a tipikus magyar névnélküli kötekedéseket meg mellőzhetjük egész nyugodtan.
"Egyszerűen szeretnék egy megbízható adatordozót, max 100.000 ft-ig. "
Akkor a #4-es hozzászólásom alapján:
"Nyilván észszerű kereteken belül gondolkozok, szóval nem értem a 28.000 ft-os gagyi emag-os tárolót sem és az 1-1,5 milliós linket sem."
A többi hozzászóló csak arra akart utalni, hogy ilyen nagy mennyiségű adat hordozható tárolása (pláne SSD-n) drága - ami olcsó, az meg hamisítvány. Ebben semmi "tipikus magyar" nincs.
Fater, akkor ezt a mondatot:
"szeretnék egy megbízható adatordozót, max 100.000 ft-ig"
10:03-kor kellett volna írni, nem 11:50-kor és a segítség is komolyabb, célzottabb. Mert mellőzhetjük a kötekedést persze, mint ahogy a kéne egy autó típusú kérdést is a kereskedésben.
Nem létezik minőségi (!) külső SSD 8+ TB-os tartományban, lakossági felhasználásra biztos. Amit linkeltek, az van, minden más vagy kisebb lesz méretben, ha nagyon SSD kell, vagy merevlemez lesz, ami nem SSD. Külső SSD az 1–2 TB 100 ezet Ft-on belül.
Ekkora méretben a külső merevlemezekhez elektromos hálózat kell, tehát 220. Ha neked kell a mobilitás és mellőznéd a dízel aggregátort, illetve a lexikon méretet, akkor 100 ezer Ft-ig max 5 TB-os adathordozót tudsz venni, ami merevlemez és nem SSD.
Ezek vannak.
Neki nem jó 3,5"-os meghajtó mert ahhoz már 12 V-os feszültség kell.
"Tudnátok ajánlai minél nagyobb külső tárhelyet?"
Ha az a lényeg hogy ki tud minnél nagyobbat mondani.. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!