Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gyártó árul ilyen...

Melyik gyártó árul ilyen memóriakártyákat?

Figyelt kérdés

Olyan nagy kapacitású microSD kártyát keresnék (a normál méretű SD kártya most sajnos nem jöhet szóba), aminek az írási/olvasási sebessége lassú, cserébe olcsó.

Melyik gyártónál van ilyen kategória? Illetve létezik már ilyen 1TB-os kapacitással, "elérhető" áron?

dec. 30. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem. A nagyméretű SD kártyák mind gyorsak és drágák.

Kérdezd meg azért a szakfórumban is

[link]

De amennyire én tudom a korábbi megbízható helyek is eltűntek már, így maradnak az átlag boltok, árukereső... sehogy se lesz olcsó, max ha tudsz cégre venni, akkor az áfát megúszod, más ötletem nincs az olcsósításra.

dec. 30. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi az "elérhető" ár.

Meleg az 512GB-osok vannak jó ár/érték arányban. Olyan 15.000Ft-tól. Az 1TB 37-38.000-től indul.

dec. 30. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Jaaa... én azt hittem az 1TB olyan 100e fölötti kategória.

Van itt Magyarországon olyan webshop, ahol az említett 15e áron tudok 512 gigásat rendelni?

dec. 30. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Az eMAG egyébként miért árul kamu memóriakártyákat?:

[link]

[link]

tegnapelőtt 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Az eMag, nem csak bolt, hanem piactér is egyben. És ott sok a "köcsög", az eMag mint cég nem árul kamut. Nem árt az értékelést is nézni.

[link]

De máshol is van 18-20-ért, ha az eMag-ban nem bízott.

1TB meg itt van

[link]

Ezek még hihető árak. A média Plaza oldalról már rendeltem többször. Ott az ár titka, hogy Szlovákiából küldik Artisjus matrica nélkül a cuccot.

tegnapelőtt 00:59
 6/6 anonim ***** válasza:
4: egyiket sem az emag árulja. Az már más kérdés, hogy miért enged fel az emag mindenféle román-lengyel kamu ev-ket az oldalára... szégyen egy oldal lett.
tegnapelőtt 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!