XBOX Series X/S ( S ) konzolal fps játékokhoz melyik gyártó - annak melyik típusú egere kompatibilis ?.
Figyelt kérdés
Sziasztok !. Én mivel nem rég tértem át PC-ről konzolra ami a játékokat illeti XBOX Series S-hez is egér + billentyűzetet használok, és nem is akarok áttérni kontrollerre, szóval a kérdésem az lenne hogy milyen egeret ajánlanátok ami kompatibilis pl COD BO6-al, Warzone-al ?. Nekem ZOWIE EC1-A egerem volt de 7 év után tönkrement, viszont új korában sem voltam megelégedve az oldalsó gombjaival, a szenzora pontos volt, a két fő gomb alatti kapcsolók is tartósak voltak, amiért nem veszek ugyan ilyet annak oka az hogy keresledelmi forgalomban nem találtam meg sehol, az oldalsó gombok nyomáspontját nem szerettem,és 20 ezer Ft-nál nem szeretnék egérre több pénzt kiadni. Olyat szeretnék aminek a működéséhez - főbb beállításaihoz mint dpi vagy hz pl 100 - 250 - 500 - 1000 nem kell szoftver, aminek jó az anyaghasználata gondolok itt olyanra hogy tartós elsősorban, és pontos a szenzora. Én a Steelseries Prime + egeret néztem ki, de nem tudom hogy XBOX Series-es fps játékokkal kompatibilis lenne e vagy sem, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni annak hállás köszönetem.nov. 30. 14:33
1/9 anonim válasza:
A ZOWIE EC1-A egyszerűbb, plug-and-play egérként jobb választás lehet, mivel tökéletesen működik az XBOX Series X/S ( S ) konzollal . A többi egér ebben az árkategóriában még meg sem közelíti a ZOWIE EC1-A-t. Steelseries Prime + nem XBOX Series X/S ( S ) konzolra való!
2/9 A kérdező kommentje:
Tudsz olyat ami jó hozzá ?.
nov. 30. 16:43
3/9 A kérdező kommentje:
ZOWIE EC1-A nem kapható már.
nov. 30. 16:43
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, de a C az az én kezemhez kicsi, a másik meg az hogy nem adok ko hobbi játékos lévén egérre ki 30+ ezer Ft-ot.
nov. 30. 17:25
6/9 A kérdező kommentje:
Szállítással együtt max 20 ezer Ft amit egérre szánok.
nov. 30. 17:25
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
dec. 1. 10:42
9/9 A kérdező kommentje:
Végül a Steelseries Prime+ egérre esett a választásom mert mielőtt még megrendeltem volna a ZOWIE egeret amit tanácsoltál írták máshol is aztán ahhol megkérdeztem még hogy működik minden probléma nélkül XBOX Series konzolokra megjelenő fps játékokkal is, így inkább ezt választottam mert olcsóbb is, jobb a szenzora, többet bírnak a fő kapcsolók gombjai ami 100 millió kattintásra van hiteleaítve, és az oldalsó gombok nyomáspontjai is jobbak mint a ZOWIE egérré, de azért köszönöm a tanácsot.
dec. 4. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!