Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 és 11 driver...

Windows 10 és 11 driver telepitési sorrend?

Figyelt kérdés

Windows 10 és 11 esetén milyen sorrendben kell felrakni a drivereket?

H81M-A alaplapom

[link]

processzor :intel core i5 4590 3.30 ghz

videókártya: Geforce GT1030

dec. 9. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Mindegy. Bár mióta win10-et használok, nem nagyon szoktam drivereket telepíteni. Azokat elintézi a windows. Legfeljebb a videokártyáét.
dec. 9. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó és akkor a videokártya drivert mikor telepítsem,

közvetlenül a számítógép telepitése után? vagy előtte töltsem le a frissítéseket?

dec. 9. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Chipset drivert szoktam, és VGA. Többi csak, ha sárga valami az eszközöknél.

1. a Chipset mindig úgy tudom.

dec. 9. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Eleve úgy telepíted fel a Windowst, hogy automatikusan keres drivereket az Update. Nagyjából azonnal, ahogy internethez jut és ő saját magát feltelepítettnek tekinti. Én hagynám, hogy ezt elvégezze és utána leszedném az aktuális VGA drivert, mert nem naprakész drivert tölt le és ő dönti el, hogy az Nvidia driver hogyan kerül telepítésre. Clean install és kiválasztod mit szeretnél.

Ha magad szeretnél drivereket telepíteni teljesen és semmi ilyesmit nem akarsz rábízni az Update-re, akkor net nélkül telepítsd a Windowst, majd ahogy elindtul, kapcsold ki, tiltsd le ezt a fícsört' .

- Windows + R lenyom

- gpedit.msc beír

- Ezt szépen kitallózod:

Számítógép konfigurációja\Felügyeleti sablonok\ Windows összetevők\ Windows Update

- Majd keresd meg ezt:

Ne tartalmazza az illesztőprogramokat a Windows Update

Nekem angolul van a Windows, lehet nem pont így van magyarul, de ilyesmit kell keresni.

- Azon dupla klikk és engedélyez, majd ok.

Van egy ilyen verzió is, sejtésem szerint a hatás ugyanaz, de én a fenti módszert szoktam alkalmazni, kattintgatások, vagy ráfordított idő tekintetében nem sokkal másabb.

https://www.youtube.com/watch?v=vUUSaFNCgAk

No és akkor ha ez megvan, mehet fel a gép a netre és nem fog az Update mindenféle drivert letölteni. Ezt csak érdekességként írtam le, egyetértek azzal amit írtak már, hogy elég ha elvégzi amit el akar és az Nvidia drivert, akár a chipsetet felteszed külön. Előbbit clean installal és akkor ki tudod választani, hogy ténylegesen mire van szükséged. Kell-e a Geforce Experience, HD Audio, PhysX.

dec. 9. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Valóban letöltötte a win11 a drivereket meg mindent,úgy kell csinálni hogy először a Windows updatén le kell tőlteni az összes frissítést,majd az updatén belül speciális beállitások és ott meg a választható frissitéseket kell választani és telepiteni mindet és a böngésző telepitése után még telepiteni kell a

Microsoft Visual C++ Redistributable latest supported downloads X86 X64

Visual Studio 2015, 2017, 2019 és 2022

jan. 2. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!