Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10: megfelelő driver...

Windows 10: megfelelő driver telepítése/driver miatti fagyás megelőzése-felderítése?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen PCI Wi-fi kártya: TP-Link TL-WN851ND

Ezzel Windows 10 alatt többen is jártak már rosszul (egy vagy pár órás használat után hirtelen fagyások, ezután rendszer újraindulásakor bejelentkezési képernyő is kifagy náluk ahogy írják), mint például itt a második vélemény írója:

[link]

Egy régi gépbe ilyen kártyát kellett tennem, automatikusan feltette a Windows a driver-t, nem tudom most mit csináljak, a lefagyást, rendellenes működést miképpen tudnám felderíteni és kiküszöbölni.

Amíg a probléma be nem következik, addig is kezdjek el okoskodni és kompatibilis módban telepítgetni driver-eket stb?

Van valami log-file ami előrejelzi hogy rendellenesen fog működni?

Indítottam egy ping-et folyamatosan, kb. 1 órán keresztül, hihetetlen eredménnyel: 8 msec körüli átlagot produkált.

Nem szeretném azt sem, hogy e kártya által okozott fagyás miatt adatvesztés következzen be.

Elvileg megoldást találtak rá:

[link]

Várjam ezt meg amíg probléma következik be, vagy bízzak abban, hogy "valami javult"? (a driver amit a Windows 10 tett fel hozzá automatikusan, az biztos nem, mert 2010-ben adták ki)

2022. aug. 4. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a leírás amit linkeltél teljesen korrektnek tűnik.

Ha azzal sem működik, akkor nem tudom milyen lehetőséged lehetne még.

A kártya nem kompatibilis a windows 10-el, így bármilyen működés ajándék.

A TP-Link oldalán található egyetlen driver 2011. augusztusi, szóval frissebb a windowsba integráltnál, de hogy ez mire elég...

2022. aug. 4. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Tipp: Egy régebbi kártya valahonnan?
2022. aug. 4. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!