Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alexpress megéri laptop aksit...

Alexpress megéri laptop aksit venni? Gyártó: KingSener

Figyelt kérdés

Tapasztalatokre lennék kivancsi. Laptop aksit érdemes rendelni ali vagy ebay? Mert itthon is kb amit veszek kinabol van. Csak itthon 5x annyiert adjak el.

Aksi: [link]

nov. 30. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Igen én a házamat is temuról vettem meg a gyereket is a temu hozta. Annyi kacat van már 🙂 úgy örülök mindegyiknek. Egyébként is csak a nagy cégek elakarják veled hitetni hogy vásárolni kell és kell és jó drágán!! De ezért van a temu nincs rajta márkalogó minden olcsóbb. Én ajánlom 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
nov. 30. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:
59%
Amit otthon kapsz az is kínából származik ez tény, csak otthon kapsz mellé garanciát is amit érvényesíteni is tudsz. Ha úgy érzed van ennyi felesleges pénzed ha mégsem adná ki akkor nyugodtan kipróbálhatod.
nov. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!