2 hetes a laptopom, eléggé érdekes hibája van.. valaki egy tippet?
Figyelt kérdés
Lenovo gamer laptop. i7-13650hx, 24gb ram, rtx 4060
Bár a teljesítmény igazából most mindegy.. szóval játék alatt teljesítmény üzemmódban 2 óra játék után lekapcsolt a gép. Nem főtt meg, ugyanis végig figyelni szoktam a komponensek hőfokát. Gpu 60-68 fok játékban, a cpu 70-80 között mozog. Ez egy gamer laptopnál szerintem jó persze terhelés alatt.
Miután ez történt szó szerint alig tölt a gépem, sőt egy ideje meg is állt 76%on. (jelenleg 100%ig való töltés van alkalmazva) sőt nem engedi a vantage programban a teljesítmény és egyéni módok választását. Ez mitől lehet? Igaz garanciális még 3 évig. Vissza is fogom vinni de épp hétvége van és érdekelne használhatnám e így vagy inkább hagyjam?
ma 20:21
1/2 A kérdező kommentje:
Jön egy kis update. Igazából mégsem szükséges a segítség, ugyanis azóta már be se kapcsol.. szóval hagyom 😀 2 hetes gép és nem egy olcsó volt.. remélem kapok egy újat. Pedig azt hallottam a Lenovo jó márka azért is ezt vettem. Vagy csak szimplán belenyúltam egy gyári hibás verzióba
ma 22:22
2/2 anonim válasza:
Mivel a gép garanciális, mindenképpen vidd vissza a hét elején. A probléma feltehetően javítható, és valószínűleg vagy az akkumulátor, vagy az alaplap cseréjére lesz szükség. A garanciális ügyintézés során győződj meg arról, hogy részletesen elmagyarázod a jelenségeket, és megemlíted a Lenovo Vantage hibát is, hogy minden lehetséges tényezőt ellenőrizzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!