Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A külső merevlemezem bemenete...

A külső merevlemezem bemenete valószínűleg megsérült, mert nem csatlakozik a számítógéphez. Meg lehet javíttatni?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem a kábellel van a probléma, többet is belepróbáltam, és több számítógépen is. Egyszerűen nem csatlakozik, vagy ha (némi izgetés-mozgatás után) mégis, akkor 1-2 másodperc után szétkapcsol. Vannak rajta fontos, pótolhatatlan dolgok is. Meg tudják csinálni szervízben?

dec. 21. 10:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tegnap elvittem egy elektronikai üzletbe és szervízbe, amiről jó véleményeket olvastam. A fickó csak ránézett, megtapogatta a bemenetet, majd azt mondta, ezt szét kell szedni, és meg kell próbálni kinyerni az adatokat. Otthagytam nekik. De azt mondta, hogy legalább 120 euróba bele fog kerülni. Ezen ledöbbentem. Azt hittem, hogy ez valami 20-30 eurós dolog. Miért kerül ennyibe?😮 Majd üzennek, ha kész van. De ha nagyon sokat kérnek, akkor lehet, ráhagyom. És én furcsállom, hogy ezt csak így megmondta, hogy ki kell nyerni az adatokat. Honnan ilyen biztos, hogy nem lehet alkatrészt cserélni? Remélem, hogy nem lehúzásról van szó. Direkt olyan helyre mentem, amiről jók a vélemények.
febr. 16. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:

"legalább 120 euróba bele fog kerülni. Ezen ledöbbentem"

Én is, mert az adatmentés ritkán áll meg 250 euró alatt, a hdd meg ment a kukába.

febr. 16. 15:44
 13/20 A kérdező kommentje:
12: De amúgy hogy csinálják ezt az adatmentést, mire mentik át?
febr. 16. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"mire mentik át?"

Ideiglenesen a saját hdd jükre, ha viszel magaddal hdd-ket azokra átmásolják neked.

Ma már a dvd lemez kevés.

febr. 16. 16:53
 15/20 A kérdező kommentje:
14: Ja, hogy még nekem kell vinnem eszközt, amire ráteszik??? 😮
febr. 16. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15: biztos vannak annyira kreatívak hogy ők is árulnak hdd-ket és annak az árát hozzácsapják a számlához. Hívd fel őket és kérdezz rá.
febr. 16. 17:19
 17/20 A kérdező kommentje:

16: Nyilván az sem mindegy, hogy milyen árkategória, 40 vagy 100 eurós.

De amúgy mi történik akkor, hogy ha bemegyek, és azt mondom, túl magas nekem az ár? Csak egyszerűen visszaadják a hibás HDD-met és annyi?

febr. 16. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Az adatmentés sikerességétől független az ár.

A megrendeléstől fizetési kötelezettség terhel, ha nem fizetsz vannak hivatalos pénzbehajtók.. (elviszik a kocsid vagy a házra jelzálogot iratnak stb)

febr. 16. 17:58
 19/20 A kérdező kommentje:

18: Elég érdekes lenne, ha ki kellene fizetnem egy min. 120 eurós összeget azért, hogy semmit nem tudtak javítani a helyzeten. Vagy ha ez így működik, akkor talán logikusabb lenne előre elkérniük egy alapárat, nem?🤔

Másfelől meg albérletben lakom szobát bérlek, semmi nincs a nevemen. És csak a keresztnevemet és a mobilszámomat adtam meg az üzletben.

febr. 16. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptál szerződést akkor csak felmérik hogy van-e mentésre esély és azon lesz az ár.
febr. 16. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!