A külső merevlemezem bemenete valószínűleg megsérült, mert nem csatlakozik a számítógéphez. Meg lehet javíttatni?

"legalább 120 euróba bele fog kerülni. Ezen ledöbbentem"
Én is, mert az adatmentés ritkán áll meg 250 euró alatt, a hdd meg ment a kukába.

"mire mentik át?"
Ideiglenesen a saját hdd jükre, ha viszel magaddal hdd-ket azokra átmásolják neked.
Ma már a dvd lemez kevés.

16: Nyilván az sem mindegy, hogy milyen árkategória, 40 vagy 100 eurós.
De amúgy mi történik akkor, hogy ha bemegyek, és azt mondom, túl magas nekem az ár? Csak egyszerűen visszaadják a hibás HDD-met és annyi?

Az adatmentés sikerességétől független az ár.
A megrendeléstől fizetési kötelezettség terhel, ha nem fizetsz vannak hivatalos pénzbehajtók.. (elviszik a kocsid vagy a házra jelzálogot iratnak stb)
18: Elég érdekes lenne, ha ki kellene fizetnem egy min. 120 eurós összeget azért, hogy semmit nem tudtak javítani a helyzeten. Vagy ha ez így működik, akkor talán logikusabb lenne előre elkérniük egy alapárat, nem?🤔
Másfelől meg albérletben lakom szobát bérlek, semmi nincs a nevemen. És csak a keresztnevemet és a mobilszámomat adtam meg az üzletben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!