Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen PC-t vegyek ami teljes...

Milyen PC-t vegyek ami teljes mértékben passzív hűtésű?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy olyan PC-t amiben nincsen ventilátor semmi.

Nem játékra kell, tehát nem kell az sem hogy külön videokártya legyen benne. Mindennapi multimédia netezés használatra kellene. De emellett olyant szeretnék ami nincsen árban elszállva.

Tudnátok ajánlani ilyent 100 ezer környékén? Azt nem tudom van e olyan ami folyadék nélküli. De ha azzal van az is jó. Akár használtan is.

Azt hogy nincsen benne ventilátor szó szerint értem azaz a tápban sem.

dec. 13. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, de annyit tehetsz, hogy körülnézel, milyen használt komplett gépek vannak, és ha találsz olyat, ami nagyon kicsi, rákeresel a gyári oldalra, ahol megerősítik, hogy nincs benne ventilátor. Esetleg segítséget kérsz itt konkrét típus esetén. Mellesleg azt olvastam, hogy minimális aktív hűtés azért nem ártana, és alacsony fordulatszámon a jobb ventilátorok állítólag teljesen halkak.
dec. 14. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Munkahelyemen par Dell Optiplex Micro van

Nem foglal sok helyet, es full passziv, alap dolgokra boven eleg.

Igaz a mieinkben csak 8 giga ram van, es arban nem tudom pontosan mennyi.

dec. 14. 11:46
 13/18 A kérdező kommentje:

"Munkahelyemen par Dell Optiplex Micro van"

Pontosan melyik típus?

dec. 14. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Ehhez mit szólnál?

[link]

dec. 14. 12:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Valami ilyemire gondoltam igen, bár ha már 12 gen akkor jó lenne olyan ami tud thunderbolt-ot.
dec. 14. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Thunderbolt, legyen jó erős, legyen benne sok RAM, és persze legyen olcsó... Egyre viccesebb a történet.
dec. 14. 13:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát vannak igények.

Nézd a magam védelme nevében. Az baj hogy fogalmam sincsen mi mennyibe kerül így aztán csak sötétben tapogatózás. De ez így már nagy segítség volt.

Talán pontosabb lenne ha csak annyit adtam volna meg hogy Thunderbolt és passzív hűtés. Révén amelyikben már van Thunderbolt abban annyira szar proci nincsen.

dec. 14. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyen gép újonnan szerintem minimum 300e Ft. Egy pár (10?) évnek el kell telnie, mire lemegy 100e-re...
dec. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!