Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen PC-t vegyek ami teljes...

Milyen PC-t vegyek ami teljes mértékben passzív hűtésű?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy olyan PC-t amiben nincsen ventilátor semmi.

Nem játékra kell, tehát nem kell az sem hogy külön videokártya legyen benne. Mindennapi multimédia netezés használatra kellene. De emellett olyant szeretnék ami nincsen árban elszállva.

Tudnátok ajánlani ilyent 100 ezer környékén? Azt nem tudom van e olyan ami folyadék nélküli. De ha azzal van az is jó. Akár használtan is.

Azt hogy nincsen benne ventilátor szó szerint értem azaz a tápban sem.

dec. 13. 19:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A külső tápos "micro" méretű PC-kben általában tudtommal nincs ventilátor sehol, hacsak nem a teljesítményét hangsúlyozzák, de azok úgyis sokkal drágábbak. A nagyobb tápokban lehet 0dB (passzív) mód, és vannak alacsony fogyasztású processzorok is, bár ennyiért legfeljebb Pentiumot kapsz.
dec. 13. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Lehet venni külön passzív hűtéses proci hűtőt is amúgy. De nem mindenhol lehet kapni. Na de viszont tápot ilyent nem láttam még..de valószínűleg az is van.
dec. 13. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy egy venti nélküli tápra már magában elmenne a keret, az nagyon drága.

[link]

Miért nem veszel egy nagyobbacska tabletet inkább?

dec. 13. 21:09
 4/18 anonim ***** válasza:

Pl.: [link]

#1. voltam.

dec. 13. 21:39
 5/18 A kérdező kommentje:

"Miért nem veszel egy nagyobbacska tabletet inkább?"

Mert windowst akarok és x86-ot nem kell ARM.

dec. 13. 22:43
 6/18 A kérdező kommentje:

"Pl.: [link]

#1. voltam."

Ebben tényleg nincsen ventilátor ugye?

A 4GB RAM meg az a proci viszont nagyon karcsú. 16 Gb és egy normális proci mennyire viszi fel az árat?

dec. 13. 22:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántani akarlak, de létező legminimálisabb költségvetésből szeretnél egy olyan dolgot, ami kifejzetten a felső kategória sajátja. 100 ezer forintból életképes, normális PC-t összerakni már alapból nem egy leányálom, nemhogy még a hűtésén variáljak... Miért pontos a teljesen passzív hűtés? Ha nem csinálsz semmilyen nagy teljesítményt igénylő dolgot, akkor az aktív hűtés is meglehetősen halk lesz, mert alig fog forogni a venti.
dec. 13. 23:21
 8/18 A kérdező kommentje:

Azért kerdeztem mennyivel dobja meg az árat ha egy kicsit jobb proci van benne meg 16gb ram.

A teljesen passzív hűtés azért kell mert zen lenne. Utálom ha akár csak egy picit is hallom.

dec. 14. 06:29
 9/18 anonim ***** válasza:
#6 Megnéztem a gyári oldalt, nincs. Ennyiért ennyit kapsz, nincs min csodálkozni. Amit te akarsz, az minimum 200e Ft (újonnan).
dec. 14. 07:16
 10/18 A kérdező kommentje:

"Amit te akarsz, az minimum 200e Ft (újonnan)."

Használtan is jó lenne, esetleg példát tudsz mondani ami hasonló de nem celeron van benne hanem valami újabb i3-i5 meg 16gb ram?

dec. 14. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!