Létezik használható passzív hűtésű notebook?
Nem szeretnék ventilátor hangot és irodai szintű felhasználásra kellene. (excel, youtube, stb...)
Emellett a cél az lenne, hogy minél olcsóbb legyen. De egy tabletnél nagyobb képernyő kellene. 14"-ra gondoltam. Az szerintem már szerintem jó lenne. A felbontás mindegy. Ellenben a 8GB ram kellene. Van egy asus vivobook ami állítólag ilyen, de abban csak 4GB ram van.
elvasrasod es az olcsosag nem fedik egymast
vannak ilyen ultrabookok aluminiumbol amik paszivak
arban szerintem 200tol indulnak amik teljesitmenyben is jok
de irodai cuccokhoz vegulis nagy ero nem kell, kellene csakhogy eleve pasziv nincs nagyon olcsobban
hat ujonan nem igazan latok most
hasznaltal jobban jarhatsz ugy biztos talalsz es sokkal felsobbkategoriasat csak regebbi lesz, de ne tul regit
ha nem vagy 100% ra biztos akkor nem erdemes megvenni foleg ha valami harmatos celeron, athlon van benne
4GB meg valoszinu nem is bovitheto kesobb sem
50-70ezer körül vennék használt üzleti laptopot hardverapróról.
(mondjuk 7.-8. generációs i5 processzorral, 8-16GB memóriával és 256-512GB SSD-vel már nem lesz gond a sebességgel, ezenkívül egy jó állapotú 40-60Wh akksi jópár órát kibír)
Végül, ha az aktív Energiaséma beállításaiban a processzor hűtési házirendjét passzívra állítod, akkor alig lesz hangja.
Jelenleg ilyesmi gépen dolgozom. Azonban jön egy win frissítés és újra pörög. Ráadásul kezd kicsit fáradni a lelkem. Sajnos a mobilitás nagyon fontos. Máskülönben elég lenne egy rendes, nagy hűtéssel szerelt PC. A játékos gépemben is 500-t forog csak a ventilátor. Az úgy néma.
Azért lenne jó egy új, mert az akku már csak 3-4 órát bír a mostaniban. De lehet jobban járok, ha veszek egy új akkut. A mostani egy Dell lattitude.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!