PC-hez rádughatok két passzív "hangfalat" jack elosztóval?
Figyelt kérdés
Kérdés nem esik valami baja a PC-nek?
Elromlott az egyiknek a "mélyládája" ahol a poti is volt, viszont jack elosztóval működik a 2 kicsi hangszóró. Van egy ősrégi másik kis hangszóróm. Gondoltam összerakhatnám őket jack elosztóval, így 4 hangszóró szólna.
2023. márc. 8. 12:19
2/14 A kérdező kommentje:
OK, köszi.
2023. márc. 8. 13:39
3/14 A kérdező kommentje:
Ki az aki lepontozott..., ide tehetné a véleményét is, ha nem így gondolja?!
2023. márc. 8. 13:40
4/14 anonim válasza:
Veletlenul azzal az accountoddal valaszoltal a sajat kerdesedre, amivel a kerdest is kiirtad. Logolj at arra, amivel az 1-es valaszt irtad.
5/14 A kérdező kommentje:
Téves, egy van.
2023. márc. 8. 14:20
6/14 A kérdező kommentje:
Érdekes gondolat, neked kettő van ezek szerint? Az sem tudom, hogyan lehetséges ez...
2023. márc. 8. 14:21
8/14 A kérdező kommentje:
Miért is tenném? Nem igaz amit feltételezel.
2023. márc. 8. 14:23
9/14 anonim válasza:
A PC-nek nem lesz baja, viszont mivel abban nincs erősítő, a passzív hangfal közvetlenül a gépre kötve nagyon halk lesz, ha egyáltalán megszólal.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbáltam, valóban gyengébb a hangerő.
2023. márc. 8. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!