Torrentezésre milyen típusú merevlemezt használjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Légyszíves segítsetek nekem abban, hogy WD-ből, esetleg Seagate-ből milyen típust vegyek ami alkalmas seedelésre. Az a célom, hogy folyamatosan seedben tartsam a torrenteket(0-24) egy külső HDD dokkolóval ami laptopra van kötve. Gondolom a WD-ből a Red, és a Purple alkalmas ahogy hallottam, de Seagate-ből nem tudom. Ha leirnatok nekem, hogy melyiket vegyem meg, és miért, azt megköszönném. Előre is köszönöm mindenkinek.#Seedelesre alkalmas merevlemez
dec. 4. 08:36
11/13 anonim válasza:
#10: Be lehet állítani a kliensben a szekvenciális letöltést.
12/13 anonim válasza:
#11: én nem találtam ilyen beállítást. Mutasd hol van.
13/13 anonim válasza:
Elég érdekesen van megoldva, mert nincs rá globális szabály, hogy mindent így adjon hozzá. Helyette tételesen kell a hozzáadási ablakban bepipálni, mielőtt elindítod. Vagy elindítás után jobb klikk az adott feladatra - ha többet jelölsz ki, azokon is végrehajtja.
(qBittorrent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!