Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Torrentezés közben nagyon...

Torrentezés közben nagyon lelassul a gépem, mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

10Mb/s-nál gyorsabban nem jön le semmi, pedig az internet előfizetésem sebessége (100Mb/s letöltés) ezt nem indokolja.

A számítógép viszont 6Mb/s körüli letöltésnél már nagyon kezd belassulni, 10Mb/s-nál már percek kellenek hogy megnyissa a böngészőt.

Az erőforrás-figyelővel nem jutottam többre, nem jelzi hogy bármi is 100%on pörögne.

Vajon a CPU (core i5 760), a RAM(2x2GB) vagy a merevlemez (Seagate Barracuda 1TB) okozza ezt a hihetetlen lassulást?

2014. febr. 26. 14:07
 1/6 A kérdező kommentje:
uTorrentet használok és NCore-ról szoktam letölteni.
2014. febr. 26. 14:09
 2/6 soccerway ***** válasza:
A merevlemez a leglassabb alkatrész, ha ír, ráadásul sokat, az lelassítja a rendszert.
2014. febr. 26. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
De akkor a Windows Erőforrás-figyelője miért csak fél- vagy aacsonyabb kihasználtságot mutat a merevlemezre?
2014. febr. 26. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:
A RAM biztos nem kevés?
2014. febr. 26. 14:22
 5/6 soccerway ***** válasza:
4GB elég, nézd meg hány MB-ot eszik az utorrent.
2014. febr. 26. 14:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Itt van egy kép az eredményről, a narancs diagram az utorrent rendszerhasználata(csak a hálózatnál magas). A kék diagramokat sajnos nem tudtam kitalálni hogy mit jelentenek.

[link]

2014. febr. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!