Miért van az, hogy internetem nagyon lelassul torrentezés közben? (tovább lenn)
Figyelt kérdés
még akkor is , ha a feltöltés sebességét korlátozom, és a letöltését is, és nem is lépi túl,akkor is nagyon lassú valahogy.mitől van ez?Hogy lehetne elérni hogy annyira ne legyen lassú?(uTorrent)2009. szept. 29. 16:24
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul van beállítva az utorrent.
Mérd meg a feöltöltési sebességed itt:
www.speedtest.net
Utorrentben beállítások->sebességkalauz(asszem, nekem angol)->Csatlakozás típusát állítsd be arra, ahol a második érték a legközelebb van a feltöltési sebességedhez!
Ha pl. 1,8-2,2 Mbit-et kapsz, akkor az xx/2Mbit-et válaszd!
2/5 A kérdező kommentje:
már megpróbáltam de így is lassu :/
2009. nov. 3. 17:21
4/5 anonim válasza:
szerintem mert a tracker is ugyanazt a sebbegéset használja és ez megoszlik lehet kicsi a neted
5/5 anonim válasza:
azert mert amikor torrentezel egy proxyra csatlakozol es proxyn keresztul toltesz le kulonbozo szalakon keresztul, ezeket a szalakat igyekszik a szolgaltato elvagdosni. modemet restartold kb naponta es akkor gyorsabb lesz kicsit sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!