Intel i7 14700 vagy AMD 7700x?
"Az a baj, hogy bármit linkelek be, te már eldöntötted, hogy az Intel rossz."
Nekem van egy rakás intel cuccom és sosem mondtam hogy az intel rossz. Azt írtam le értelmesen megfogalmazva, hogy nem éri meg megvenni.
"De tessék, lehet válogatni:"
Nem nem. Linkeld szépen a tesztet amivel alá tudod támasztani a fenti állításod. Te állítottál valamit, bizonyítsd. Nem tudod?
Nem fogok neked semmit linkelni. Te már állást foglaltál és ezt semmi nem fogja megváltoztatni. Belinkeltem hogyan kereshetsz rá az eredményekre, ha érdekelt volna, akkor elolvastál volna pár tesztet a találatok közül.
De akkor foglaljuk össze:
A kérdező egy selejtes 14. generációs Intel processzor és egy AMD között őrlődött. Nyilván nem lehet az Intelt ajánlani. Ez így nem döntési helyzet.
Én megkérdeztem, hogy miért nem Ultra-ban gondolkodik, ami valóban alternatíva, erre valaki benyögte, hogy az halott platform.
Én tőle kérdeztem meg (és még mindig várom is a választ), hogy ugyan miért lenne már halott.
Erre jöttél te és benyögted a hülyeségedet, hogy mert az LGA 1700 socket.
Utána közlöd bármiféle bocsánatkérés nélkül, hogy én tisztára teljesen hülye vagyok, mert a 14. generációsról beszéltél, meg különben is azt hitted tőled kérdeztem, pedig nem.
ITT KELLETT VOLNA LEÁLLNOD!
De nem, ezt még megfejelted utána azzal, hogy benyögted sz.r az Ultra, játékra alkalmatlan, munkára is csak "elmegy".
Abszolút fogalmad sincsen semmiről és teszteket sem olvasol, ez világosan látszódik.
Az is látszódik, hogy eldöntötted bármiféle tapasztalat vagy utánaolvasás nélkül, hogy az Intel sz.r.
Ez az a pont, ahol én itt és most kiszállok a veled folytatott diskurzusból. Nincs értelme. Nem vagy alkalmas objektív vita folytatására.
" ha érdekelt volna, akkor elolvastál volna pár tesztet a találatok közül."
"Abszolút fogalmad sincsen semmiről és teszteket sem olvasol, ez világosan látszódik."
Elolvastam néhány tesztet amikor kijöttek a Core Ultra procik és azoknak az eredményei nem korrelálnak a te állításoddal. Ezért kértem, hogy bizonyítsd az állításod amire te mellédumálással válaszolsz és jön a bizonyítzási kényszer áthárítása...
Te ezt írtad:
"Az összes független tesztben veri a 9950X-et az Ultra 9"
Miközben:
Hát látom mennyire :D
"Az is látszódik, hogy eldöntötted bármiféle tapasztalat vagy utánaolvasás nélkül, hogy az Intel sz.r."
Szerintem maradjunk annyiban, hogy több intel procim van itthon, mint amennyi neked életedben lesz ;-)
"Nem vagy alkalmas objektív vita folytatására."
Nyilván... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!