Intel i7 4790 mennyire alkalmas a mai játékokhoz?
Pont most került hozzám egy i7-2600-as gép, 16GB memóriával és egy RX 580 4GB videokártyával, SSD-vel, beszámította egy srác egy Playstationbe amit eladtam. Nekem van jobb gépem de azért kipróbáltam mielőtt eladom, egész jó, meg is lepődtem! 1080p 60fps-re még modern címekkel is elvan, nem mondom hogy ideális - bizonyos játékoknak ma már 6 mag, 12 szál az optimális, és ez egyre inkább a trend lesz, a legújabb Steam hw survey szerint már a legtöbb user ilyet használ, tehát erre fognak optimalizálni -, de el lehet vele szórakozni élvezhetően. Egy i7-4790 ennél valamivel biztosan jobb is, az IPC fejlődött kellően sokat ahhoz hogy megmutatkozzon.
A CoD Warzone az egyetlen ami nagyon nem akar élvezhetően futni ezen a régebbi gépen, na meg az NFS Unbound, annak nem is az FPS a gondja, hanem a késleltetés, de az NFS minimum igénye is 6 mag 12 szál úgyhogy nem csoda, csak érdekelt hogy mégis mit tesz egy minimum alatti hardverrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!